25 D'AGOST DE 2012

        Dissabte 25 d'agost va tenir lloc, a la població de la Seu d'Urgell, la seva tradicional Trobada de Gegants i Cap grossos amb la participació de diverses colles vingudes de tot Catalunya.

           El viatge cap a la Seu d'Urgell va començar dissabte al matí que ens dirigíem a destí sense presa però sense pausa. Abans d'arribar a Cervera ens vàrem para a visitar un patí d'una casa que tenia la particularitat que hi emmagatzemava dos avions militars de l'època de la guerra. Va se interessant veure aquesta classe d'avions de tant a prop.

          A continuació vàrem emprendre el viatge, parant per dinar a l'Àrea de Guissona, molt conegut per la seva alta relació qualitat-preu. Havent acabat de dinar, ara sí, vàrem anar directe cap a la Seu d'Urgell per participar d'una gran Trobada gegantera.

       Tot just vàrem arribar a aquesta localitat, vàrem col·locar els gegants a lloc i posteriorment va començar la tradicional cercavila pels carrers del municipi fins a arribar a una de les places principals a on, cada colla en el mateix moment de la entrada a plaça, realitzava el seu ball.

      A continuació va tenir lloc la presentació d'un impressionant lip-dub realitzat per la major part de les entitats del poble i per la gent del poble.

        Després es va organitzar un sopar de germanor per totes les colles participants.

       Per la nit no hi va haver temps per l'aborriment. Hi havia una zona d'atraccions i també es van organitzar varis concerts en diversos indrets de la Seu d'urgell. A on estava mes concorregut era la zona de barraques a on cada entitat del poble en tenia una a on estar amb els seus i passar-ho d'alló més bé.

       Durant la nit ens vàrem allotjar a les habitacions de l'escola Lesalle.

      Diumenge pel matí, una vegada esmorzats, vàrem reemprendre el viatge de tornada a casa parant, una vegada més, a dinar a l'Àrea de Guisona. 

MOLTES FELICITATS GEGANTERS I GRALLERS DE LA SEU D'URGELL PER AQUESTA GRAN TROBADA DE GEGANTS I CAP GROSSOS